Sikken dato, så …

Den 12. Februar 2021 åbner jeg en coronal salonudstilling …men allerede NU inviterer jeg indenfor, fordi jeg ønsker at vise jer, gerne i superslowmotion, de sidste 20 meter af et 100 meters løb. Selve sprintspurten inden en udstilling bliver til.

De sidste 20% ved tilblivelsen af et billede er de hårdeste. Da bliver det hele definitivt.

De første 80% er let og flydende, alt hvad der laves kan ændres, modelleres om, det betyder ikke så meget … men til sidst så strammer garnet, så bliver beslutningerne evige.

Atelierstemning

Det er den hårde tid, men det er også HÉR at alting går op i en højere enhed, og bliver til de virkelige værkelige mærkelige værker.

Derfor starter udstillingen 1202 | 2021 allerede 0201 | 2021 lige her på din skærm … her inde i din digitale atmosphære og kun hvis du har lyst til at følge med.

Jeg vil prøve at vise ‘slutningen af tilblivelsen’ som starten på showet.


Atelier Fønsskov

Virvaret, tankerne, alting der lapper over, alt det der ser umuligt ud til generalprøven og som alligevel sidder lige i øjet til premieren … men du skal også se alt det der bliver fejet ind under gulvtæppet, som ingen kan se, når de første toner lyder fra orkestergraven. Og lad mig venligst orkestrere og kommentere det så godt jeg nu kan.

1202 | 2021

Jeg ønsker at underholde, jeg prøver alt, hvad jeg har lært, for det er det vi godt kan bruge noget af her i det epidemiske vintermørke .. noget teatralsk farve og sminket pomp og pragt .. GALLA .. ri MATIAS 🤪 Gloria Stratus FILI hankat!

Velkommen … og se med!

Jacob Herskind 1202 | 2021


Detaljer