Loading...
Bitnotes2022-01-07T14:28:38+01:00

Det er en leg … for stambordet, samlerne – jer, der har vægge, hvor mine billeder hænger ud. Og snart også for jeres venner. Og med tiden deres.

Der er de 17 sedler, du ser her, de bliver fordelt til jer, der vil lege med. Sedlen beholdes i 2 måneder – og skal så meget gerne sælges i omgangskredsen til venner, der er klar på også at sælge efter 2 måneder, osv., osv, så vi følger sedlernes vandring og kurs og ser hvilke historier, de skaber.

Hver anden måned sender jeg det topinteressante og hæderskronede, økologiske økonomi-newsinfo FINANZ FRANZ til alle jer, der besidder eller har haft en seddel.

I må købe af hinanden, bytte på kryds og tværs, købe retur, byde over. Alt er tilladt. Tiden vil vise, om det her overhovedet kan lade sig gøre. Jeg forsøger at holde tovene.

Hvis du ikke har en seddel, kan du tilbyde dig som køber, jeg formidler gerne en forespørgsel.

Se sedlerne der er skabt på førsteklasses ubrugt toiletpapir.

Bitnotes .. 2. bølge Oktober 2021

Den primære ide med mine Bitnotes, var at de skulle sælges videre, cirkulere. Men ejerne nægtede i samlet flok at sælge videre, som aftalt, selv ved tilbudte priser 5 gange højere end den oprindelige købspris. Så spillet er lavet om. Jeg har nu udgivet 8 nye sedler … og overvejer hvordan de næste skridt kan være. Mere herom snarest.

Her kommer de nye 8 sedler af 2. bølge:

1 Golden Handshake

'Et gyldent håndtryk, kan være en formue værd, selv for en, der har skidt kraftigt i nælderne. Kan også betyde tak til en god ven, for support igennem så mange år.' . . . . [...]

10§ – Clara May

‘Inspireret af den evigtgyldige amerikanske dollarseddel. Her med kvinden Clara May. På side B spøgefuglen, der symboliserer sig selv.’ . . . . . 1. juli 2021: Mig Selv... Jacob Herskind, kunstner, Fønsskov | 1.000,- [...]

100 Udenlands(k) Krona

'Udenlandskrona, her svenske fra Landskrona bankfilial. 100 krona, som det fremgår af mønsteret på B-siden.'  . . . . . 1. juli 2021: Benno Optiker, Jacobs optiker, Rud/Middelfart | 1.000,- 1. september 2021: 1. november 2021:

100 Universal Supernova

Rumpengeseddel. UNIVERSAL SUPERNOVA til brug i det ydre rum og endnu yderligere, når vi kommer derud, bare rygtet er løbet i forvejen. Bare det er. . . . . . 1. juli 2021: Helle & Lars [...]

500 Swayts

‘Sway = gynge. Også kaldet gyngepigen og hesten, en god Swaytser kombination. Og så hele FEMHUNDREDE af dem på én seddel.’  . . . . . 1. juli 2021: Rene Vexborg , Ejendomstroldmand, Horsens | [...]

Go to Top