#7 Anatomist | Riff-Raff 2023 | 170×110

Du kan zoome og med øjnene rejse ind i området og opleve.

Find for eksempel de her 3 ting:

Riff Raff: Betyder ‘pøbelen’ – ovenfra betragtet, os allesammen undtagen de øverste, overelitære 5% . Økonomisk betragtet. Hele området ligner OG besiddes af superbørsmægleren Stefan Andersonn Hogland, hvis $tryllekunst og tal- og farverige sørøvertogter på alverdens kapitalmarkeder er legendariske.

Palmar Cutaneous: Du skal vide, at ‘Alle vi børn i Bulderby’ TVserien er optaget lige her, i og omkring Palmar Cuteaneous.  Derudover er det unødvendigt at vide, at intet andet er optaget her, siden sidst i 1970’erne og så vidt vides heller ikke før. 

Higgs Boson: Higgs Boson er verdens/yuniversets allerallermindste ting og samtidig verdens/universets allerallerstørste ting. Else Svenssons fiskekutter er opkaldt efter dette paradoks og har sejlet sikkert lige siden. (Bortset fra en læk pumpe i midt maj forrige år). Kutteren er malet ind i billedet lige under RAFF.

Det skal lige her tilføjes at:

Af alle universer er vores det lækreste. De andre universer er kedeligere og dummere. Vores univers er bare SÅ meget iorden. Det er ikke pænt at sige, men sådan er det bare.

Se også:

Yankee Bar
Hirschsprung Corona
Avmi Narm
Gorra Verde
Deo her – vi er