Jeg abonnerer på internationale magasiner bl.a. det britiske VOGUE.

Kald det bare tøset – men jeg får et kick af London og Rom og Paris og København, når jeg bladrer gennem et nyt VOGUE. Der er mønstre og farver og mennesker og trends. Tro mig, det er vigtigt, når man som mig bor med en skov og en sø som nærmeste naboer midt i Lillebælt. Jeg har haft mine egne modefirmaer, ‘Glastnost’ og ‘Radioaktiv’ – og har derfor stadig kontakter og interesser i den verden. Derfor Catwalks. De nuværende opstår i 2015, hvor jeg på 4 små lærreder maler 16 kvinder.

Catwalks 2015

De 16 figurer er ‘moder’ til samtlige efterfølgende catwalks. I vil kunne genkende hver enkelt ved nærmere eftersyn.

De 9 her er dem, der blev færdige nu til 1202 | 2021 … der var planlagt 19 … så 10 are coming ups’er ASAP.

Catwalks 2021

Det vigtigste er at finde ‘titlen’. For uden titel ingen historie – og uden historie bliver billedet bare til en påklædningsdukke, der hænger og dovner på væggen.

Hvis titlen er god, står køberne klar, men figurerne skal også matche titlen. På én eller anden skæv måde.

De 9 titler fra denne virtuelle omgang er:

Endnu ubesvangret uromager
Fiskaren från Smögen
Afroditte og datter og dog Adonis
Museum of Mother Art, Mombasa
Med dyr, hat og blå ballon
Mamasan Phuket
Hende du ved nok
Land mand
Foto Studio Dior, Billie Holiday

Hvis du vil vide mere om tankerne bag, så spørg bare, så uddyber jeg nærmere (du kan f.eks. læse mere om Endnu ubesvangret Uromager lige her). Men det vigtige er de tanker, der opstår i dig, når du ser billedet og læser titlen. Og dem der opstår i hovederne på dine venner og omgangskreds, når de ser det. Det er nemlig tit vidt forskellige. Og når det sker, så bliver billedet levende, så snakker det. Catwalkerne er fulde af historier, der ikke er fortalt endnu.

Se Catwalkerne enkeltvis her