Der er masser af mine værker, der hænger på de forunderligste vægge hos de mest forunderlige mennesker. Værkerne og væggene og menneskene og samtalerne og handlerne er fulde af historier. Og en meget pæn del af et værks værdi ligger i historien i billedet og om billedet. Alt det er jeg begyndt at samle på. Nogle er filatelister (frimærker), andre er numismatikere (mønter) . Jeg samler på vægge med egne malede billeder, og deres historier.
Det kræver i første omgang at finde frem til værket og væggen og så at  få arrangeret en (for Guds skyld) professionel fotograf til at dokumentere væggen med billedet hos billedets ejere.
Det er en lang og heldigvis lystig rejse. Jeg får mulighed for st se væggene og gense mit billede, hvilket altid er en stor fornøjelse.
Den vej er også pænt belagt med udgifter til de bedste & dygtigste fotografer, så der søger jeg venskabeligt samarbejde med ejerne af værkerne. Både til at åbne døren til væggen og lukke regningen til fotografen. Nogle gange lykkes det, andre gange må jeg stille billedet&væggen i kø ved mit eget kasseapparat.
Her på sitet vil der regelmæssigt dukke vægge&værker op, sideløbende med at historierne bliver indsamlet og fortalt.
Det skulle til allerallersidst munde ud i en bog, en samling af alle de bedste historier om de bedste billeder på de forunderligste vægge.
Hvis du hænger ud med et af mine ophængte billeder, som du gerne vil have med i den her proces og historiske samling, så må du gerne sende mig en besked med et hurtigt hjemmeknipset foto af væggen.

‘ScanTransPortWorld’ | 1500×4600

Malet i 2008 til det dengang meget succesfulde shippingfirma ScanTrans.
Billedet er en alternativ jordklode med nye underfundige stednavne, som er lavet til et konferencelokale, hvor mennesker hjemmevant med vores klodes stednavne kunne få lidt anderledeshed at styrke sig på. Der er lidt profeti mystik omkring billedet, idet da firmaets investorer engang skulle kommentere på ledelsens fremlagte rapport, svarede med: ‘Det vi nu foreslår, fremgår af ordene i venstre hjørne på Herskinds billede: ‘PlanB’, ‘HotSpot’ og ‘Invest’ – og ligeledes venstre hjørne har jeg af ukendte årsager kaldt ‘Corona Fields’ i 2008. Et ord der først blev helt aktuelt og dækkende for vores klode her i 2020.
Her fornyeligt blev billedet overtaget af Torben Østergaard til receptionen i Turbinehallen i Middelfart Havn.

‘Du er intet, mindre end enestående’

Har fundet sin væg hos Family Marianne og Jesper i det nyrenoverede krematorium ved Fænøsund. Billedet er trykt som kort og findes derudover i en engelsk udgave ‘You are nothing, less than adorable’ hos Stephanie Fromm i Hamburg.
Til titlen havde jeg havde valget mellem tysk og engelsk, og Stephanie og jeg blev enige om, at teksten passede bedst på engelsk, den tyske udgave ‘Du bist nicht(s), weniger als einmalig’ halter lidt og rammer ikke lige Bulls Eye.
Flere billeder/historier følger snarest lige her.