Alle mine seneste billeder er røget direkte ud til gode åbne vægge. Billederne er købt – nærmest inden de havde fået fernis. Det er jo en optimal situation for sådan en malersvend som mig, og jeg er virkelig superglad for al den stabile vind i sejlene.

Prøv at se her nogle af de seneste kunstauktioner:

Den gode herremand Junker Michael


Billedet er erhvervet privat af Henrik T. Kbh. hvor det nu hænger sammen med 5 andre ‘jacobs’ – bl.a. ‘Dogs and ducks and bugs and roses’. Det var Henrik der specifikt bad om den ‘svulstige’ bemalede barokramme og derigennem fik sat skub i et væld af sirligt udskårne forgyldte rammer fra Italien, der lige nu blandt andet pryder de BaROCKe damer, der er ‘coming ups’ til RoCKS udstillingen.

Park in Sun (light) 118x238cm | 2019

Billedet er købt til samlingen af ‘jacobs’ billeder i Nordic Solar management på Strandvejen  i Hellerup. NSM har rivende gang i grøn energiudvikling og har derfor udvidet med en hel etage og lige dér midt i den grønne udvikling hænger det her luftige dybe sommerbillede. Det billede startede jeg på i januar 2019 og først lige inden udgangen af året blev det signeret og lakeret.

Christian den Sekstende


Fik en ny væg at hænge på. I det Dyrbyske splinternye hus på Enrumdammen stejler han, den fremtidige konge. Bag skrivebordet er moderbilledet til alle mine bilbilleder. Originalen med samtlige modeller på. Jeg vil meget og rigtig gerne købe det, men Carsten vil ikke af med det.

Frankfurt/Klingenberg 145x200cm | 2019

Frankfurt/Klingenberg blev bestilt og købt af Herrn Alexander Wieland, Klingenberg Frankfurt. Det er området omkring hans firma, lige midt i Tyskland, de blå områder er ikke søer men fredede skovområder. Ved at male dem blå forandres indtrykket og gør det lystigt og interessant at være beskuer når det velkendte område nu pludselig fremstår så anderledes. Helt ude i kanten er der referencer til fjerne destinationer, der kan skærpe din globale orientering.

Supermanometer 150x150cm | 2019

Firma WIKA i Tyskland omsætter hvert år for over 1 milliard € måleapparater og manometre til aftagere over hele kloden. Til WIKA lavede jeg dette supermanometer der kan måle ALT, selv et nederlag til det tyske fodboldlandshold 14 dage INDEN landskampen. Dette supermanometer sætter nye standarder for fremtidens måleenheder.

€uropa San Atorium 145×200 | 2019

Underholder nu ansatte og kunder ved Nordisk Solar i Hellerup. Europa fremstår som én hyggelig ferieby med havne og museer og hoteller osv og Nordisk Solar’s internationale gæster & forretningsforbindelser kan lege med billedet mens de venter i konferencen, så de holdes muntre og ikke piller ved alting.

Over RiffRaff Rev 115x145cm | 2019

Hænger nu i en enestående jacobs kollektion ved topoptiker Benno af Rud. Det hænger ved et vildt panoramaview ud over Føns Vig hvor tilstandene er meget lig dem på RiffRaff rev. Kig dybt ind i det billede og føl at du har optikerens special fremstillede dykkerbriller på.

Teddytattoo STORT | 2019

Den skal med her, den kæmpestore tatoverede Teddy .. den hænger nu hos Poul og hans ingeniører og tryllekunstnere i Fredericia, hovedbilledet til Fredericias kunstforenings 75års jubilæum ‘kun for børn! ej vel?’

++

Der er mange flere, men jeg bliver bedt om at indskrænke mig lidt, da mediet her ikke er velegnet til at holde på opmærksomheden i alt for store bidder.

Tak fordi du læste med hertil …

HEY STOP!

Lige en ting til:

Oprørt Havblik 129x238cm | 2019

Det billede hænger hos mig selv. Jeg er vild med det. Det er fuld af liv og lys og overraskelser. Det har aldrig været udstillet og venter faktisk på at RoCKS skal løbe af stabelen .. men hvis nu du synes at også du burde ønske dig et stort lærred fra min pensel. Så er det her lige nu et af mine allerbedste bud . Kom og se det på Fønsskov for eksempel.

//jacobs