For 3. gang åbner jeg dørene op på vid gab til mit hus og atelier på Fønsskov.

Til dette års ‘White Open Doors III’ event kan du se dele af den nu snart halvfærdige RoCKS udstilling, som du forhåbentlig har fulgt tæt helt fra starten. Alle RoCKSværkerne, billeder og skulpturer står stablet så langt som de nu engang er kommet. En god mulighed for at se ind under overfladen på værker, der snart skal udstilles.
Der er kunst i huset fra mine udstillinger i Frankfurt og Amsterdam – og der er splinternye skulpturer af mine specielt udvalgte kantsten fra Lillebælts breder.

Alle husets vægge er taget i brug. Kom og se kunsten lige dér, hvor den opstår, som at smage mælken direkte fra koen – eller drikke en Brunello i selve Montalcino.

På Fønsskov finder du lige nu billeder i store mængder af alt fra chokoladeis til Himalaya og Anders And og fisk i stimevis og udgående catwalk modeller i de vildeste uladsiggørlige gevandter – og hunde og konger og tanter og fjas.

Det er fuld af underholdning og historier, direkte fra staffeliets kant og så er der den gratis og fremragende Michelin-stjerne strejfende kantarelsuppe til alle sultne fremmødte.
Jeg håber virK’li at se dig og dine medbragte venner på Fønsskov til :

WHITE OPEN DOORS III

Torsdag 24.10
Fredag 25.10
Lørdag 26.10
Søndag 27.10

Alle dage fra kl 14-16

Selvfølgelig gratis entre

Jacob Herskinds hus
Fønsskovvej 31
5580 Nørre Aaby

..